FR
FR
LU
DE
EN
PT

blog

10Sep

food4future - Nos assiettes de demain

Notre alimentation pèse lourd en termes d’impact écologique. Le concept "food4future" se veut de changer les habitudes alimentaires dans les cantines scolaire et universitaires afin de réduire l'impact sur l’environnement. Le concept consiste dans l'accomplissement de 6 "RestoGoals".

Die Lebensmittel, die wir essen, haben erhebliche ökologische Auswirkungen. Das Konzept "food4future" zielt darauf ab, die Essgewohnheiten in Schul- und Universitätskantinen zu ändern, um die Auswirkungen auf die Umwelt zu verringern. Das Konzept besteht aus 6 "RestoGoals.

Our food weighs heavily in terms of ecological impact. The "food4future" concept aims to change the eating habits in school and university canteens in order to reduce the impact on the environment. The concept consists in the achievement of 6 "RestoGoals.

Eis Alimentatioun huet e groussen Impakt op eis Ëmwelt. Mat dem Konzept “food4future” sollen Iessgewunnechten an de Schoul- an Unikantinne geännert ginn, fir esou den Impakt op d’Ëmwelt ze reduzéieren. Dëst Konzept besteet aus dem Ëmsetzen vun de 6 “RestoGoals”.

En savoir plus: http://www.food4future.lu

Search

  • Recent
  • Popular

Archive

Newsletter

Name