FR
FR
LU
DE
EN
PT

blog

20Apr

Restopolis op der BNE Foire am Centre Culturel “An der Eesch” zu Leideleng

Op ronn 60 Stänn stellen Iech verschidden ONG’en, Schoulen an aner Organisatiounen vun 9:00 – 16:00 Auer hier pedagogesch Offer a Projete fir.

Besicht eis dëse Samschdeg, 23. Abrëll vun 9:00 – 16:00 Auer um Restopolis-Stand op der 3. BNE Foire (Bildung fir Nohalteg Entwécklung).

No der offizieller Ouverture duerch d‘Ministere Carole Dieschbourg, Franz Fayot a Claude Meisch um 11:00 Auer gëtt et en Éierewäin an e klengen nohaltege Maufel.

Entdeckt déi sechs RestoGoals vun dem Food4Future-Konzept a stäerkt Iech mëttes mat engem nohaltege Plat aus eisem Food Truck.

Mir freeën eis op Äre Besuch! 

Search

  • Recent
  • Popular
  • Repas gratuits au lycée pour les ménages à faible revenu

    Désormais, tous les élèves bénéficiant d’une subvention pour ménages à faible revenu peuvent également profiter d’un repas gratuit par jour dans les cantines des lycées. Cette initiative permettra d...
  • ANTIGASPI2GO by Restopolis - Nous combattons le gaspillage alimentaire

    À partir du mois de novembre 2023, nous allons introduire progressivement le programme "ANTIGASPI2GO by Restopolis" dans toutes nos cantines, ceci après une phase pilote réussie au Maacher Lycée Greve...
  • Un nouveau point de rencontre

    Le restaurant scolaire de l’Ecole Internationale Anne Beffort 1 de Mersch a ouvert ses portes
  • Ëmfro zum Pilotprojet “Veggie Monday” vum MOVE a vun der CNEL

    2021 huet Restopolis op Initiativ vun den dräi Schoulen Athénée de Luxembourg, Lycée Michel Rodange a Lycée Aline Mayrisch de Pilotprojet “Veggie
  • Restopolis Winter Wondermeal

    Ho, ho, ho, Restopolis wënscht Dir schéi Chrëschtdag mat engem saisonalen “Winter Wondermeal”. Mir feieren d’Chrëschtdagssaison mat engem Spezialmenü de 15. Dezember.
  • Réservation simplifiée

    Vous nous avez dit que la gestion des réservations serait trop compliquée et pourrait être plus facile et plus cohérente. Nous avons écouté vos suggestions, examiné les préoccupations des convives sou...

Archive

Newsletter

Name